Про етикету

Про етикету

Про етикету

Під етикеткою мається на увазі товарний ярлик, який за своїми характеристиками, повинен бути виконаний зі спеціального паперу на клейовій основі, призначеної для етикеток, тобто етикеточний папір. На його крейдованій глянцевій поверхні, як правило, міститься найбільш важлива і основна інформація про товар, а також про його виробника. Друк етикетки, як правило, здійснюється звичайно офсетним способом друку.


У сучасному світі, існуючий маркетинг не залишив без особливої уваги і цю, як може здатися на перший погляд, малозначиму і маленьку частину деталей упаковки. Сьогоднішній дизайн та друк етикетки вимагає особливої уваги і професіоналізму розробника. Він повинен грамотно вміти розташувати текст на наданій йому невеликій площі. Тільки володіючи цими якостями, друк етикетки буде грамотно виконаний.


Поряд з цим розробник повинен надати лейблу сучасний, стильний і закінчений вигляд. Найбільш правильна подача інформації, правильно підібраний тон кольору, розмір шрифту, здатні вмить привернути уваги покупців, а також зуміти зацікавити їх у подальшій купівлі цього товару.

  • 15.02.2014
Назад до списку