Коробка під піцу

Коробка під піцу

Коробка під піцу

  Уявіть собі шматок ароматної італійської піци, приготованої щойно, буквально хвилину тому витягнутий з печі. З чим вона у вас асоціюється? Звичайно з картонною упаковкою! Сучасна європейська культура фаст-фуду зробила піцу і картонну коробку практично невіддільними один від одного, адже доставка піци додому здійснюється завжди саме в цій упаковці.


Упаковка для піци захистить цей харчовий виріб від механічних пошкоджень, для того, щоб соковита і смачна піца була доставлена до споживача у повній цілості. Завдяки щільності гофрованого картону, піца буде захищена при доставці кур'єра від будь-яких небезпек, таких як намокання від опадів, пошкодження внаслідок перевезення громадським транспортом чи від багатьох інших.


Крім того, картон дозволяє нанести на упаковку яскравий і неповторний малюнок поліграфічними фарбами. Це може бути зображення піци, логотип вашого ресторану або компанії, а також будь-яке інше зображення. Покупець буде тільки радий отримати довгоочікувані ласощі не в нудній і непоказній коробці, а в яскраво розфарбованій упаковці, яка піднімає настрій і переконує покупця знову звернутися до Вас наступного разу.


Стандартна упаковка для піци має нехитру конструкцію у формі квадрата, з відкидною верхньою кришкою. Однак і тут можна внести різноманітність, розбавивши сіру сумовитість. Ваша піца може бути упакована в трикутні коробки, коробки у формі пентагона або в іншому оригінальному виконанні. Це дозволить підвищити оригінальність і впізнаваність вашого товару, що дозволить збільшити продажі і закріпити свою клієнтуру. Не менш витончено буде виглядати на коробці двох або одноколірний друк.


В умовах сучасного життя динамічного мегаполісу більшість міських жителів замовляють піцу додому. У великому місті найшвидший спосіб доставки чого-небудь кур'єром - це метро. Тільки картонна упаковка з щільного гофрованого паперу не дасть пошкодитися харчовому продукту при транспортуванні , адже безліч людей, що знаходяться в громадському транспорті, можуть штовхатися і ненароком завдати продукту пошкодження чи забрундити його.


Сподіваємося, що завдяки цій статті ви зробите правильний вибір на користь картонної упаковки для піци, яка збереже цей твір італійської кухні, як жодна інша упаковка, і буде радувати Вас своїм оформленням.

  • 15.02.2014
Назад до списку